ConferenceCommunicator MatchMaking

ConferenceCommunicator MatchMaking er en online matchmaking platform for dig, der ønsker at fremme networking og business dating mellem dine eventdeltagere. Det er for dig, der ønsker at skabe rammerne for at deltagerne kan møde andre relevante deltagere. Hvad enten det er til faglige konferencer, rene netværksevents eller decideret leverandør - og køber events.

Med ConferenceCommunicator MatchMaking:
  skaber du relevante business matches
  håndterer du både 1-vejs eller 2-vejs match
  sørger du for nem oprettelse af matchprofil
  giver du deltagerne automatiske matchforslag
  tilbyder du deltagerne skræddersyet matchplan


Matchmaking ud fra relevante kategorier
ConferenceCommunicator MatchMaking er en online platform, som matcher dine eventdeltagere ud fra relevante kategorier, som du definerer. Du giver også deltagerne mulighed for at skrive en rammende profiltekst.


Business matchmaking á la speed dating
Du sætter møderne op til at være styret af tider og steder, eventuelt som speed dating med fx 20 minutter ved hvert bord. Systemet laver hermed en komplet mødeplan for deltagerne, hvor de ved præcis hvor de skal gå hen på hvilket tidspunkt.

Business matchmaking op til deltagerne

Du kan også medvirke til matchmøder mellem dine deltagere uden tids – og stedstyring, men lade det op til dem selv at aftale at mødes under eventen. Du kan eksempelvis lave matchmaking meetingpoints.. De bliver stadig matchet op med de bedste matches for dem. Forskellen er blot at de selv aftaler at mødes.


Nemt for deltagerne at deltage i matchmaking
ConferenceCommunicator MatchMaking har den fordel, at det er et værktøj, der hænger sammen med ConferenceCommunicator Tilmelding og EventApp. Deltagerne oplever dermed synergi mellem løsningerne, hvis du også bruger tilmelding og EventApp.

Når dine eventdeltagere tilmelder sig din event via online tilmelding, bliver de ledt videre til matchmaking. Her opretter de en matchmaking profil, og modtager automatisk matchforslag fra systemet den dato, som du vælger.

Deltagerne anmoder hinanden om at mødes, og de modtager en mødeplan få dage før eventen. De kan se mødeplanen med kontaktinformationer på deres matches i EventApp´en. De kan endvidere søge nye matches under selve eventen.

Giver dig statistik på møderne
Med ConferenceCommunicator MatchMaking har du overblik over hvor mange matchmøder, du faciliterer. Du ser simulerede matches, som giver dig indblik i antal mulige matches før platformen giver deltageren deres matchforslag. Det bruger du til at styre tidspunktet for matchforslag. Og du ser naturligvis antal reelle møder, som deltagerne har accepteret.


ConferenceCommunicator MatchMaking scenarier:
Du bestemmer om du sætter matchmaking platformen op til 1-vejs match eller til 2-vejs match.

1-vejs match giver god mening, hvis du ønsker at matche en gruppe, som tilbyder noget konkret og en gruppe, som søger det konkrete, de tilbyder. Eksempelvis match mellem købere og leverandører.

Leverandøren vælger kun kategorier under "Jeg tilbyder", og køberne vælger kun kategorier under "Jeg søger". Det betyder at det kun er køberen, der modtager matchforslag til de leverandører, der passer på køberens søgeresultater. Herefter henvender de sig til dem, de gerne vil mødes med.

Eksempel på kategorier, hvis leverandørerne er konferencesteder:
Antal deltagere (200; 500; 1000; 2000 deltagere)
Forplejning (Morgenmad; Frokost; Fuld forplejning)
Beliggenhed (Jylland; Sjælland; Fyn; Bornholm)2-vejs match giver god mening, hvis du har eventdeltagere, hvor der kan ske matches ud fra mange forskellige kategorier. Det kan eksempelvis være matches ud fra brancher og interessefællesskab.

Her vælger hver deltager både kategorier under "Jeg er" og "Jeg søger". Det betyder, at deltagerne både får matchforslag, der matcher de kategorier, som andre har søgt efter - og matchforslag, der matcher de kategorier, som de søger hos andre. Der er dermed rig mulighed for relevante matches.

Eksempel på kategorier:
Titel/Funktion (CEO; CTO; Forretningsudvikler; Sælger)
Branche (IT-virksomhed; Produktionsvirksomhed; Konsulentvirksomhed)
Interesser/Felt (Apps; Fødevarer; Green Tech; Velfærdsteknologi)

Kontakt

Vil du vide mere? Kontakt os venligst på 70 230 234 eller hent materiale.

  

 


 Tilbage   Materiale