Messe-lead

Med Messe-lead kan du tilbyde dine udstillere en nem måde at gemme leads på. De scanner messegæsternes kontaktinformationer med deres smartphone, og får en samlet oversigt over potentielle kunder. Udstillerne fra samme stand får samlet alle deres leads fra messen ét sted, og slipper for at gemme på 117 forskellige visitkort.

Udstillerne scanner QR koden fra messegæsternes navneskilt via QR scanner i app´en. Herved får de adgang til messegæsternes kontaktinformationer. Udstillerne kan eventuelt tilknytte kommentar i notatfeltet om de enkelte messegæster på stedet. De kan undervejs se hvem og hvor mange, de har scannet. Til efterbehandling kan de trække en samlet oversigt over hele standens leads, potentielle kunder, med relevante kontaktinformationer. Listerne kan trækkes ud i Excel.

Bruger I ConferenceCommunicator Deltagerregistrering med online tilmelding bliver messegæsternes kontaktinformationer automatisk videreført i deltagerlister. Herfra kan der nemt genereres QR kode for hver deltager, som kan tilføjes navneskiltet. Bruger I andre systemer til registrering af messegæsterne og deltagerne kan kontaktinformationerne eksporteres, eksempelvis via Excel, til ConferenceCommunicator. Hvis gæsterne kan tilmeldes på selve dagen ved ankomst, kræver det at ConferenceCommunicator skal integreres med det andet tilmeldingssystem.

Løsningen kræver online adgang, men der er en offline back-up funktion. Så længe app´en har fået netadgang ved opstart kan data gemmes offline, hvor udstilleren blot skal trykke på knap for at overføre de offline gemte data.

  

 


 Tilbage   Materiale